1 comment for “Marina Prades

 1. MARTI CUNILLERA
  28 abril, 2018 at 7:29 pm

  +1 -0
  He de començar per dir que en cap cas pretenc ser critic musical ni estic lligat a cap moviment, tot el contrari, sempre he estat obert a totes les tendencies que les diferents dècades han aportat a aquest mon tan essencial, peculiar i maravellós que ès el mon de la MUSICA en majúscules.
  Darrerament en el nostre païs han aparagut infinitat de noves propostes i en un ventall molt variat d’estils que res tenen d’envegar als ja consagrats anglosagsos i nord americans.
  Influenciès ?, Per descomptat que tot músic s’ha educat sota l’estela de una o moltes maneres de manifestar se musicalment. Diu el tòpic que que ja no es fa res NOU, Tot està fet, en certa manera potser ho podria comprar, pero pels que estimem i entenem la Mùsica com part imprescincible del viatge de la nostra vida saben distingir aquell toc que ens alerta i emociona.
  Marina, Gus, MAIA, vosaltres teniu aquest Do que us fa diferents, es potser per això que ès tant dificil entrar en els circuits mès comecials, no defalliu, penseu que les grans propotes
  quasi bè sempre han tardat dècades a ser reconegudes.
  Us desitjo tota la sort del Mon, vosaltres si que heu entes el misatge que d’alguna manera porteu als mortals malalts de MUSICA. Que per molts anys i MAI MAI defalliu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *